WE WRITE CUSTOM ACADEMIC PAPERS

100% Original, Plagiarism Free, Tailored to your instructions

Order Now!

(1) Which of the following is a normative statement? a) a hi

(1) Which of the following is a normative statement? a) a higher price of oil means that people will… Show more (1) Which of the following is a normative statement? a) a higher price of oil means that people will buy less. b) Reapid rates of economic growth can lead to environmental damage c) During a recession, unemployment rates Rise d) The government should keep inflation from rising. (2) Last year, the price of chicken was $6 per pound and the price of fish was $7 per pound. This year, the price of chicken is $10 per pound and the price of fish is $11 per pound. All things equal, and assuming that Brian purchased both items before, what would you expect to happen to his purchaases of chicken (relative to fish) this year? a)The relative of chicken has decreased, so Brian would be expected to purchase more. b)The money of chicken has decreased, so Brian would be expected to purchase more c)The relative of chicken has increased, so Brian would be expected to purchase less. d)The relative of chicken has not changed, so Brian would be expected to purchase the same amount . e)The money price of chicken has increased, so Brian would be expected to purchase less. (3) The publication Car and driver reduces transactions costs for high-performance car buyers a) by offering dollars-off coupons to subscribers. b) by peroviding reliable information so that car buyers do not have to spend as much time doing their own research. c) by advertsing sales at discount dealerships. d. by lobbyin car makers to hold the line on prices. (4) Which of the following has the most elastic demand? a) Electricity b) salt c) Cigarettes d) Coca Cola (5) Stella receives 20 utils from her first slice of pizza, 10 utils from her second slice of pizza, and 5 utils from her third slice of pizza. Stella’s marginal utilis from her third slice of pizza is: a)5 b) 15 c)35 d)10 e) Marginal utility cannot be determined from the information given. (6)The first slice of pizza yields Jeffrey 42 units of utility and the second slice yields him an additional 28 units of utility. His total utility from three slices of of pizza is 90 units of utility. The marginal utility ofthe third slice of pizza is maximising her utility buying is a) 20 units of utility, b) cannot be determined c) 23 units of utility d) 18 units of utility (7) Staci is maximizing her utility buying hamburger and steak. this wek, the price of hamburger has increased. Staci considers these goods to be close substitutes. Which of the following best describes what Staci would be expected to do? a) Staci will buy more hamburger and less steak b) Staci will buy less hamburger and less steak c) Staci will buy more hamburger and more steak. d) Staci will buy more hamburger and more steak. (8) Steffi’s Style Shopp earned an economic profit of $0. this year. This meant a) Steffi earned a normal rate of profit for firms in this industry. b) Steffi lost money this year. c) Steffi did not earn an accounting profit this year. d) Steffi could earn a greater profit in some other line of work. ( 9) A proprietorship is a) a stateowned enterprise b) a business owned by two or more joint owners. c) a business owned by one individual d) a legal that can conduct business in its own name. (10) If a small town, a steel mill produces a steel mill produces air pollution. If the government does not intervene, the equilibrium price of paper will be ______ and the equilibrium quantity of paper will be______. Fill in the blanks. a) equal to the socially optimal price, equal to the socially optimal quantity. b) less than socially optimal price, less than socially optimal quantity c) greater than socially optimal price, greater than socially optimal quantity d) less than socially optimal price, greater than socially optimal quantity e) greater than the socially optimal price, less than socially optimal quantity. The government could best correct this externality by a) subsidizing the production of steel, b) prohibiting the production of steel c)taxing the production of steel. Here are my answers. Can a tutor or anyone confirm if I am correct. I will appreciate it….thanks 1 – D 2 – A 3 – B 4 – D 5 – A 6 – A 7 – C 8 – C 9 – C 10 – C, subsidiaing the production of steel • Show less

Our Service Charter

  1. Excellent Quality / 100% Plagiarism-Free

    We employ a number of measures to ensure top quality essays. The papers go through a system of quality control prior to delivery. We run plagiarism checks on each paper to ensure that they will be 100% plagiarism-free. So, only clean copies hit customers’ emails. We also never resell the papers completed by our writers. So, once it is checked using a plagiarism checker, the paper will be unique. Speaking of the academic writing standards, we will stick to the assignment brief given by the customer and assign the perfect writer. By saying “the perfect writer” we mean the one having an academic degree in the customer’s study field and positive feedback from other customers.
  2. Free Revisions

    We keep the quality bar of all papers high. But in case you need some extra brilliance to the paper, here’s what to do. First of all, you can choose a top writer. It means that we will assign an expert with a degree in your subject. And secondly, you can rely on our editing services. Our editors will revise your papers, checking whether or not they comply with high standards of academic writing. In addition, editing entails adjusting content if it’s off the topic, adding more sources, refining the language style, and making sure the referencing style is followed.
  3. Confidentiality / 100% No Disclosure

    We make sure that clients’ personal data remains confidential and is not exploited for any purposes beyond those related to our services. We only ask you to provide us with the information that is required to produce the paper according to your writing needs. Please note that the payment info is protected as well. Feel free to refer to the support team for more information about our payment methods. The fact that you used our service is kept secret due to the advanced security standards. So, you can be sure that no one will find out that you got a paper from our writing service.
  4. Money Back Guarantee

    If the writer doesn’t address all the questions on your assignment brief or the delivered paper appears to be off the topic, you can ask for a refund. Or, if it is applicable, you can opt in for free revision within 14-30 days, depending on your paper’s length. The revision or refund request should be sent within 14 days after delivery. The customer gets 100% money-back in case they haven't downloaded the paper. All approved refunds will be returned to the customer’s credit card or Bonus Balance in a form of store credit. Take a note that we will send an extra compensation if the customers goes with a store credit.
  5. 24/7 Customer Support

    We have a support team working 24/7 ready to give your issue concerning the order their immediate attention. If you have any questions about the ordering process, communication with the writer, payment options, feel free to join live chat. Be sure to get a fast response. They can also give you the exact price quote, taking into account the timing, desired academic level of the paper, and the number of pages.

Excellent Quality
Zero Plagiarism
Expert Writers

Instant Quote

Subject:
Type:
Pages/Words:
Single spaced
approx 275 words per page
Urgency (Less urgent, less costly):
Level:
Currency:
Total Cost: NaN

Get 10% Off on your 1st order!